23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Finn lekkasjer raskt med den batteridrevne vakuumtesteren

Den nye VACUUM PLATE 100-LP fra Leister er en enkel, kompakt og batteridrevet vakuumtester for kvalitetssikring. Les mer for å finne ut hvorfor taktekkere og andre membranleggere vil elske den.

Enten på byggeplassen, på taket eller i bassenget – prosjektene dine avhenger av tette membraner. Men hvordan kontrollerer du tettheten av sveisearbeidet uten å være bundet til en strømkilde? Det er her vårt nyeste produkt kommer inn: den batteridrevne lekkasjetesteren VACUUM PLATE 100-LP, som er spesielt utviklet for å tilby maksimal bevegelsesfrihet og pålitelighet. VACUUM PLATE 100-LP garanterer deg akkurat det – en rask, enkel og presis inspeksjon av sveisesømmen, når som helst og hvor som helst. Med dette innovative nye produktet setter Leister nye standarder innen mobil kvalitetssikring.

Maksimal bevegelsesfrihet med enkel betjening
Kabler, flokete ledninger og snublefare er en saga blott takket være det oppladbare batteriet. VACUUM PLATE 100-LP er fullstendig batteridrevet, slik at du kan jobbe fritt på tak eller ved bygging av bassenger – uten å være avhengig av strømkilder. AMPShare oppladbare batteri fra Bosch, som også kan brukes til andre profesjonelle verktøy, betyr at du ikke bare er fleksibel, men også effektiv når du er på farten. Håndtering av VACUUM PLATE 100-LP kunne ikke vært enklere. Spray sveisesømmen som skal testes med såpevann, plasser vakuumplaten, slå på enheten, og eventuelle lekkasjer vil bli oppdaget umiddelbart. Det lave undertrykket forhindrer også skade på de ofte sensitive membranene.

Med en vekt på bare 1,75 kilo og vedlikeholdsfri, børsteløs teknologi, er apparatet ikke bare lett å transportere, men også svært stillegående. I tillegg til sin høye mobilitet, garanterer enheten pålitelig testing av sveisesømmer på grunn av konstant vakuum, uavhengig av batteriets ladenivå. VACUUM PLATE 100-LP kommer i en praktisk plastkoffert der alt kan oppbevares og transporteres trygt.
 
VACUUM PLATE 100-LP - De viktigste fordelene:

  • Kompakt, 1,75 kg lett og stillegående
  • Batteridrevet takket være AMPShare-batteri fra Bosch
  • Klar til bruk hvor som helst og umiddelbart
  • Enkel å bruke

 For de som sveiser spesielt tykke geomembraner, for eksempel i undergrunnsteknikk (deponier, gruver, tunneler osv.), tilbyr Leister en rekke andre testanordninger. La Leister-ekspertene i ditt område gi deg råd.

Les videre her

Inter-supply AS
Lilleakerveien 25
0283 OSLO
Oslo
Norge
Org. nr.: NO913388356

Kontaktperson

ET
Eirik Tveitdal
Marked
tveitdal@inter-supply.no

Send til en kollega

0.046