23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

ePlast vokser og ansetter logistikk ansvarlig!

Bli med på å forme fremtiden i et selskap i sterk vekst!

Med røtter forankret på Hadeland har vi i ePlast satt vårt preg på distribusjon og produksjon av komponenter av teknisk plast halvfabrikata og drevet bransjen mot en ny digital æra. Som Gaselle bedrift tre år på rad, omsetning på 50 millioner siste år og solid økonomi, rigger vi oss nå for en betydelig vekstreise. Vår ambisjon er å raskt doble omsetningen til 100 millioner og deretter vokse videre. Vi utvider vårt team med dyktige medarbeidere - alt dette i vårt nye, bærekraftige null-utslippsbygg som vi flytter inn i april 2024.

I en bransje hvor mange holder fast ved etablerte metoder og innovasjon ofte går tregt, har ePlast viet seg til å være en katalysator for endring. Vi har en lidenskap for teknologi og kontinuerlig forbedring. Vi streber etter å bryte gjennom det konvensjonelle og introdusere nye, innovative måter å skape fantastiske kundeopplevelser på.

Derfor har vi utviklet en banebrytende digital prosess for bestilling av bearbeidet teknisk plast halvfabrikata som skiller oss ut. Kundene kan enkelt laste opp CAD-filer, og med hjelp av vår innovative algoritme effektiviseres fresingen, avfall reduseres, og prising blir rettferdig. Kunden sparer både tid og penger, samtidig som de bidrar til å minimere CO2-avtrykket. Vi gjør det enkelt, raskt og skreddersydd - vi er plastpartneren du kan stole på!

Vi søker nå en erfaren logistikkekspert som ønsker å ta del i vår vekstreise, spille en nøkkelrolle i selskapet og være en del av vår ledergruppe. Drømmer du om en stilling som ikke bare handler om å administrere, men også om drive ePlast mot fremtidens digitale horisont? Da ønsker vi en samtale med deg!

Link til søknad

ePlast AS
Auranorvegen 3
2770 Jaren
Gran
Norge

Kontaktperson

BHN
Bjørn Haakenstad Nilsen
+47 90174170 bhn@eplast.no

Send til en kollega

0.047