23948sdkhjf

DS Smith har inngått partnerskap med svenske Jonsac

Svenske Jonsac og DS Smith inngår en avtale for å akselerere overgangen fra plast- til papirposer innen e-handel i Europa, ifølge Emballasjeforeningen.

Partnerskapet innebærer et samarbeid for å akselerere overgangen fra plast til papirposer innen e-handelsmarkedet i Europa.

Jonsac er produsent av e-handelsposer i FSC-sertifiserte trematerialer.

Øker takten fra plast til papirposer

Partnerskapet innebærer at de to bedriftene samarbeider for å akselerere overgangen fra plast til papirposer innen e-handelsmarkedet i Europa og i stor skala. Dette betyr at DS Smith og Jonsac i felleskap tilbyr et forbedret produktsortiment for å møte kundenes krav, samtidig som de ser på hvilke emballasjeløsninger som vil være verdifulle for e-handelssektoren i fremtiden. Dette er helt i tråd med viktige markedskrav og raskt skiftende forbrukertrender. Posene vil være 100 prosent fiberbaserte og resirkulerbare.

– Vi bygger videre på vår etablerte relasjon med Jonsac. Jonsac er en pålitelig leverandør, og teamet deler våre mål om å redusere bruken av plast. Vi har bevist at vi kan jobbe sammen i Norden, og vi ser frem til å utvide over hele Europa, sier Thorbjörn Sagerström, adm.dir i DS Smith.

– DS Smith jobber med et bredt spekter av kunder innen samtlige sektorer, så dette er perfekt for våre produktløsninger og for vårt tilbud, sier Torbjörn Rodhe, adm.dir i Jonsac.

Fakta om selskapene

DS Smith er en ledende global leverandør av miljøsmarte emballasjeløsninger, papirprodukter og resirkuleringstjenester. Bedriften har fokus på å erstatte unødvendig plast, samt levere resirkuleringsløsninger. DS Smiths historie strekker seg tilbake til boksproduksjonen på 1940-tallet av Smith-familien i London. De opererer i 34 land og har ca. 30 000 ansatte. DS Smith Sverige har cirka 600 ansatte med hovedkontor i Värnamo.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094