23948sdkhjf

Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, fyller 60 år

Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, fyller 60 år, ifølge en pressemelding. Utstillere fra hele verdikjeden viser frem sine siste løsninger. Det blir også en stor satsing på kostnadsfrie seminarer og workshops.

– Vi vil tilby de besøkende litt ekstra i år, sier Monika Ölund, forretningsansvarlig for Scanpack.

Nærmere 400 utstillere, halvparten fra andre land enn Sverige, samles på Scanpack 22–25. oktober på Svenska Mässan i Gøteborg. Messen, som ble arrangert for første gang i 1964, feirer altså 60-årsjubileum. Og det går ikke upåaktet hen.

– Vi introduserer blant annet en ny scene og møteområde, Packaging Plaza, der det skjer en hel del spennende ting i forbindelse med jubileet. Her vil det også foregå flere prisutdelinger, forteller Monika.

– Dessuten har vi en rekke jubileumstilbud, alt fra kostnadsfrie workshops og matchmaking til andre tilbud på stedet. Og naturligvis en storslagen jubileumsfest!

Hele verdikjeden er på plass

Hun understreker den store spennvidden på årets messe.

– Det unike for Scanpack er at utstillerne, deriblant flere store og tunge selskaper, representerer hele verdikjeden. Her presenteres de nyeste løsningene, og her vises produkter og tjenester før de kommer på markedet.

Storsatsing på seminarer

Kompetanseutvikling står mer enn noensinne i fokus på årets Scanpack. Det blir et omfattende seminarprogram fra to scener, med omtrent 100 programpunkter til sammen. Alt er inkludert i inngangsbilletten til messen.

Fra jubileumsmenyen Packaging Plaza vil bransjeeksperter og representanter for velkjente varemerker dele av sin erfaring fra hovedsakelig to fokusområder: bærekraft og trender innen emballasje.

Fra scenen Scanpack Pioneers utforskes makrotrendene innenfor innovasjon, ny teknologi og produksjonseffektivitet for morgendagens emballasjeløsninger.

Workshops åpne for alle

I tillegg til sceneprogrammene arrangeres flere workshops i forbindelse med messen.

– De tilfører en verdi for kunnskapsutvikling. Som en del av jubileumsfeiringen er også dette inkludert i inngangsbilletten, forklarer Monika.

Designbyrået Motherland gjennomfører en workshop i hvordan man tenker kreativt innen emballasje. SWIRA, Swedish Industrial Robot Association, viser potensialet i robotikk og automasjon. RISE Academy har dyptgående erfaring med gjenvinning, matproduktemballasje, anvendelsesområder for emballasje, samt emballasje ved e-handel.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093