23948sdkhjf

Det Hvite Hus angriper engangsplasten

Rapporten «Mobilizing Federal Action on Plastic Pollution: Progress, Principles and Priorities» gir en oversikt over alt som tar sikte på å redusere virkningen av plastforurensning gjennom plastens livssyklus; og oppfordrer alle til å engasjere seg for å møte plastforurensningskrisen. Det skriver Packnews i en artikkel.

Materialer og behandlingsmetoder skal bli undersøkt av offentlige etater. Det skal utvikles nye standarder for å fremme resirkulerbarhet og gjenbruk; håndteringen av materialer vil bli omarbeidet; og videre forskning og utvikling vil arbeide for en sirkulær økonomi.

For å generere mindre plastavfall tilstreber administrasjonen å kutte ut alt materiale som er unødvendig, vanskelig å håndtere eller som kan forurense miljøet.

De nye strategiene følger president Bidens føderale bærekraftsplan, der den føderale regjeringen tar sikte på netto null-innkjøp innen 2050, inkludert anskaffelse av engangsplastprodukter.

Environmental Protection Agency planlegger også å investere 275 millioner dollar for en solid «Avfallsinfrastruktur for resirkulering under investering i Amerika.»

Men det er ganske usikkert hva som vil skje om Donald Trump vinner valget i november.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094