23948sdkhjf

Erik Andreassen, SINTEF, fikk Hedersprisen 2016

Under middagen på Teknologi- & Polymerdagene 2016 på Gjøvik ble Erik Andreassen fra SINTEF Materialer og kjemi tildelt Polymerindustriens hederspris for 2016 for sin store og mangeårige innsats for vår industri.


Det var Lars Stenerud fra Plasto og Paal Fischenich fra Norsk Komposittforbund som sto for utdelingen. Begge sitter i juryen for prisen sammen med Jon Hermansen, Biobe AS, som denne gang var forhindret fra å være tilstede.

Juryens begrunnelse og statuttene for prisen ble presentert av Lars Stenerud. Paal Fischenich overrakte den fine prisen i akryl laget av flexiform AS i Fredrikstad. I tillegg vanket det blomster til prisvinneren.

Juryen hadde følgende å si om prisvinneren:
«Årets hederspris går til en person som i mange år har bidratt til å utvikle norsk plastindustri. Vinneren er kjent for sitt rolige vesen, store kunnskap og tilstedeværelse i bransjen.
Han har blant annet i flere år vært en sentral person i Forum for Sprøytestøping og også sterkt bidratt til gjennomføringen av Polymerdagene gjennom mange år.
Årets vinner ble ansatt i det som den gang het SI, nå SINTEF i 1990 og har et stort kontaktnett nasjonalt og internasjonalt, både akademisk og mot industrien. Han har hjulpet mange bedrifter med å utvikle sin kompetanse innen materialvalg, bearbeiding og å utvikle nye produkter og løsninger.
Han har også bidratt til rekruttering av nye personer til bransjen ved å være foreleser på flere kurs holdt ved UiO, som professor 2 ved Høgskolen i Sørøst-Norge og i samarbeid med andre læresteder i utlandet.
Vinner av Polymerindustriens Hederspris 2016 er:
ERIK ANDREASSEN fra SINTEF Materialer og kjemi.

Klappsalver fra 140 middagsgjester , godord og mange klapp på skulderen ble gitt til Erik utover kvelden.
En verdig vinner. Plastforum gratulerer også.
Asle
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063