23948sdkhjf

BEWI er blant klimavinnerne i PwCs klimaindex

BEWI, leverandør av isolasjonsløsninger, byggesystemer og emballasje, trekkes fram som klimavinner i PwCs klimaindeks for 2024, ifølge en pressemelding fra BEWI. 

Den årlige klimaindeksen evaluerer klimaarbeidet og rapporteringen til de 100 største selskapene i Norge.

– Utmerkelsen er et resultat av målrettet arbeid fra alle i hele organisasjonen. Vi jobber kontinuerlig for å kutte klimagassutslipp, både i egen virksomhet og gjennom hele verdikjeden, sier Camilla Bjerkli, Chief Sustainability Officer i BEWI Group.

I PwCs klimaindeks blir selskaper rangert i fem ulike kategorier. Kategori 1 inkluderer selskaper som viser en årlig reduksjon i klimagassutslippene på syv prosent eller mer i tråd med Parisavtalen. I tillegg må selskapet rapportere vesentlige indirekte utslipp (scope 3) og vise til konsistent rapportering over de siste tre årene. I år var 18 av de 100 største selskapene i kategori 1, en dobling fra ni i fjor.

BEWI har jobbet systematisk med å forbedre klimaregnskapet siden 2020. Selskapet rapporterer på alle kategorier innenfor scope 1, 2 og 3 i Greenhouse Gas (GHG)-protokollen. BEWI har også forpliktet seg til Science Based Targets Initiative (SBTi) og 1,5-graders-scenarioet skissert i Paris-avtalen. I 2023 reduserte BEWI sine totale klimagassutslipp med 14 prosent sammenlignet med 2022.

– Ved å øke innsamling av brukt EPS og bruke mer resirkulert materiale i produksjonen, reduserer vi våre egne utslipp samtidig som vi hjelper kundene våre med å nå sine klimareduksjonsmål ved å tilby produkter med lavere karbonavtrykk, avslutter Bjerkli.

BEWI er en internasjonal leverandør av emballasje, komponenter og isolasjonsløsninger.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062