23948sdkhjf

- Jeg er godt fornøyd med årets konferanse.

Det sier daglig leder i Norwegian Circular Materials Technology (NCMT), Vidar Nyhammer, etter Plast- og Komposittkonferansen sist uke.

Nærmere 150 representanter fra plastindustrien i Norge og Norden og en del forskere, møttes til den årlige Plast- og Komposittkonferansen i Ålesund i forrige uke.

Hovedtemaet var som i fjor bærekraft, gjenbruk og resirkulering.

Bygge nettverk

NCMT står for konferansen, og daglig leder Vidar Nyhammer, er godt fornøyd med årets konferanse.

- Det er veldig kjekt å se så mange bedrifter og forskere komme sammen for å bygge nettverk på tvers av industrisektor, materialar og produksjonsmetoder. Og tilbakemeldingene viser at nettopp dette er svært nyttig - man møter mange man ikke nødvendigvis har kontakt med daglig, sier Nyhammer til Plastforum.

Man får dermed nyttig input på hvordan andre bransjer, eller andre materialer jobbar med for eksempel utvikling av sirkulære verdikjede, legger han til.

- Hva tenker du var det mest matnyttige på konferansen?

- Her er det alt etter perspektivet man tar. Jeg synes det er viktig at alle i industrien kan delta på konferansen og være rimelig sikre på både å kunne utveksle erfaringer med andre som jobber med det samme som man selv, men også møte andre med nye perspektiv. Samtidig er det en viktig konferanse for NCMT som organisasjon, der vi kan ta temperaturen på industrien, svarer Nyhammer.

Tar med oss erfaringer til neste års konferanse

- Er det ting dere gjøre annerledes til neste konferanse?

- Det er alltid forbedringspotensiale på store eventer, og vi har gjort oss gode erfaringer både om hva vi vil videreføre, og hva vi skal endre til neste konferanse, avslutter Vidar Nyhammer.

KLIKK for alle artikler i Messer og arrangementer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.126