23948sdkhjf

Pipelife kjøper Tekken

Med oppkjøpet av Tekken AS, videreutvikler og styrker Pipelife sin posisjon innen prefabrikkerte pumpestasjoner og PE-løsninger i Norge.

Gjennom sitt datterselskap QPS AS, har Pipelife Norge siden 2022 kunnet tilby komplette løsninger for energianlegg, pumper, pumpestasjoner og vannforsyning. 

Pipelife styrker nå ytterligere sitt konsept for prefabrikkerte løsninger for det norske markedet, ved overtakelsen av samtlige aksjer i Tekken AS.

Tekken har 29 ansatte, og er basert på Sjøholt i Ålesund Kommune.

Spesialister innen PE-løsninger

Tekken AS består av mennesker med lang erfaring innen prefabrikkerte pumpestasjoner. I tillegg tilbyr selskapet en rekke PE-løsninger, som blant annet slamavskillere, tanker, kjemikalietanker, samt vann- og avløpskummer.

Administrerende direktør i Pipelife Norge, Sigmund Aandstad, forklarer at oppkjøpet av Tekken gjør det mulig for Pipelife å øke sin tilstedeværelse som løsningsleverandør innen vann og avløp.

- De ansatte i Tekken tar med seg unik erfaring og kompetanse som umiddelbart vil styrke Pipelife sitt totalkonsept innen bygg og infrastruktur. At vi nå styrker oss innen skreddersøm av PE-løsninger, gjør oss i stand til å løse kundenes utfordringer på en bedre og mer effektiv måte.

Rigget for videre vekst

Tekken har dyktige industrirørleggere og sveisere som utgjør en viktig del av selskapets virksomhet. Selskapet tar på seg oppdrag innen ulike markeder, herunder prosessindustri, fiskeindustri, vann- og avløp, samt landbasert oppdrett.

Daglig leder i Tekken AS, Stig Lennart Stokke, trekker fram mulighetene for videre vekst som avgjørende for salget av selskapet.

- Med Pipelife inn på eiersiden og QPS som søsterselskap, har vi funnet en god match som gir oss store muligheter for både videre vekst og forbedret servicenivå for våre kunder.

Styrker seg på service og vedlikehold

I tillegg til spesialkompetanse på prefabrikkering og skreddersøm, fremhever Sigmund Aandstad at Tekken i flere år har tatt seg av service og vedlikehold av det utstyret de leverer for flere av sine kunder.

- Fokuset på å følge leveransen over i driftsperioden, er noe av det som gjør Tekken til et svært komplementært bidrag til Pipelife og QPS sin eksisterende virksomhet innen pumpestasjoner.

Detaljer om transaksjonen

Oppkjøpet av Tekken AS ble gjennomført 2. oktober 2024. Transaksjonen inkluderer også Tekken AS sitt søsterselskap Vakom AS. Avtalepartene har blitt enige om ikke å offentliggjøre kjøpesummen.

Kilde: Pressemelding fra Pipelife Norge

Tekken AS

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062